Szállás árak Hotel Szeleta***

Hotel Szeleta***

Címlap » Miskolc » Miskolci szállások » Hotel Szeleta*** » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-10%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
helyszín
  • Erdőben
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Konferencia terem, Kutya, macska bevihető, Kert, Zárt parkoló
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, TV, Telefon, Minibár
  • Szépség szolgáltatások
    Szolárium, Szauna
  • Sport szolgáltatások
    Asztalitenisz (foci, tollaslabda, kerékpár kölcsönzési lehetőség)
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások (különterem, horgászat, sportszer kölcsönzés, masszázsfotel, sókamra, játszótér, medence)

Hotel Szeleta***

Hotelünk a Bükki Nemzeti Park területén, Lillafüred közelében, Miskolc-Alsóhámorban található. A szálloda két épületből, és egy különálló recepcióból áll, melyet körbe ölel a Szinva patak halk csobogása, a Bükk friss levegője és az erdő. Rendelkezünk részben fedett - autóbuszok fogadására is alkalmas - parkolóval*, valamint tágas pihenőkerttel, ahol játszóterünk várja a gyermekeket.

Földrajzi fekvése rendkívül szerencsés, hiszen a Hotel közelében található Lillafüredi Erdei vasút, Szeleta barlang, István Cseppkőbarlang, Hámori Tó, Szinva Patak vízesés, Őskohó, Garadnai Pisztrángos, Vadaspark akár gyalogtúrával is megközelíthetők. A tapolcai Barlangfürdő, a Diósgyőri Vár, a Bánkúti sícentrum és egyéb nevezetességek rövid autózással, vagy akár tömegközlekedéssel is elérhetőek.

Ideális a természetet kedvelőknek, mert a Bükk keleti kapujában, erdővel körülölelt festői völgyben fekszik a Szinva patak partján. Az üzletemberek számára is kiváló ajánlat, hiszen a fárasztó nap után már néhány természetben töltött óra is felüdülést, feltöltődést ad.

A Hotel 22 db kétágyas szobával és 3 db lakosztállyal, részben fedett ingyenes parkolóval* rendelkezik. A szobákban színes TV, minibár, telefon, WC, zuhanyzó, ingyenes Internet kapcsolat (Wi-Fi) van.

Szolgáltatásaink:

Az áraink tartalmazzák az ÁFA-t, svédasztalos reggelit, szauna, szezonális külső medence, sókamra, fedett parkoló* rész használatát.
A hotel területén lehetőség van játszótér használatára, labdajátékokra, tollasozásra, pingpongozásra, lengőteke használatra, stb.
Gyermekek részére: kiságy, fürdető kád, etetőszék, mese TV.
Továbbá díjmentesen igénybe vehetik vezeték nélküli Internet szolgáltatásunkat.
Külön díjazás ellenében biztosítunk álló szolárium, illetve masszázsfotel szolgáltatást.
Új szolgáltatásunk a belépőjegy értékesítés vendégeink részére, mely a Barlangfürdőbe, a Diósgyőri várba és az Állatkertbe szólhat, és kb. 5-10%-al olcsóbb, a helyszínen történő jegyváltásnál.

A különteremben 35-40 fő részére családi rendezvények, konferenciák, előadások rendezhetők, ahol a technikai felszerelés biztosított (beépített projektor, 2db flipchart, komplett audióvizuális rendszer).

Étterem-étkezés:

Közvetlen a szálloda mellet egy, illetve a közelbe további két jó hírű étterem is található, melyek üdülési csekket is elfogadnak, továbbá Lillafüreden több büfé jellegű szolgáltató is található.

Megközelítés személygépkocsival:
Budapest felől az M3-as autópályáról lehajtás a Miskolc déli lehajtón. Innen jól látható útbaigazító táblák jelzik az útvonalat Lillafüred felé. Miskolc-Alsóhámorhoz közeledve a főútvonalon Hotel Szeleta táblák kalauzolják a vendégeket.

Megközelítés tömegközlekedéssel:
Vasútállomásról:
Érkezés Miskolc Tiszai Pályaudvarra. A pályaudvarról 1-es jelzésű autóbusszal vagy az 1-es villamossal a Diósgyőri városrész megállóig. Majd az 5-s vagy 15-s autóbusszal alsóhámori megállóig.
Buszpályaudvarról:
Érkezés Miskolc Búza térre Az 1-es autóbusszal a Diósgyőri városrész megállóig. Majd az 5-s vagy 15-s autóbusszal alsóhámori megállóig.

Programlehetőségek/távolság

A közelben az alábbi programlehetőségek teszik teljesebbé a kikapcsolódását:
Hámori-tó: 1 km
Anna barlang: 1 km
István barlang: 1 km
Szinva-patak vízesés: 1 km
Kisvasút megálló: 1 km
Szeleta barlang: 1,5 km
Állatkert: 2 km
Őskohó: 3 km
Garadna pisztrángos: 4 km
Diósgyőri vár: 5 km
Barlangfürdő: 19 km
Miskolc belváros: 10 km
Miskolc Tiszai pályaudvar: 15 km
Szilvásvárad: 25 km
Eger: 50 km
Tokaj: 60 km

Kedves Szállóvendégünk!

A Hotel Szeleta legújabb szolgáltatásaként lehetőség van a recepción kerékpárt bérelni. Fedezzék fel Lillafüredet, Miskolc belvárosát, vagy akár Miskolc-Tapolcát 2 keréken. A biciklik különböző vázméretűek, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelőt. 500.- Ft/óra vagy 1.500.- Ft.(8:00-20:00-ig)

Kerékpáronként 5.000 Ft a kaució. A kerékpárokat 8 és 20 óra között lehet bérelni. 12 évet betöltött bérelhet biciklit, de fiatalkorú csak felnőtt kísérővel.

fizetési lehetőségek
kedvezmények
4 éves korig 100%   (szülőkkel egy szobában)
4-12 éves korig 50%   (szülőkkel egy szobában)

Amennyiben egy szülő - egy gyermek, vagy két szülő - két gyermek tartózkodik 1 vagy 2 szobában abban az esetben, az egy fős és a két fős szobaár különbözetéből tudjuk biztosítani a kedvezményt.

Tartózkodás utáni kedvezmény    

Amennyiben szállodánk vendége legalább két éjszakára, úgy - a kedvezményes áraink mellé - személyenként egy barlangfürdő belépőjegyet adunk ajándékba. Akciónk visszavonásig tart. Recepción további belépőket vásárolhat kedvezőbb áron, mint a helyszínen.

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Hegyvidék, Városlátogatás, Kutyabarát
  • TELEPÜLÉS
    Miskolc
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ***
  • CÍM
    3517 Miskolc, Lillafüred, Szeleta u. 12-14.
További találatok: | | |
További találatok: | | | | |
További találatok: | | | | |
Település ismertető
  • Miskolc

    Miskolc az Északi-Középhegység legfontosabb helyén, az úgynevezett Miskolci-kapuban fekszik; a borsod-zempléni t...