Pontgyűjtő program

Pontgyűjtő program

Az ÚtiSúgó.hu hatalmas pontgyűjtő akciót indított!

Most minden foglalása pontot ér, sőt, már regisztrációja vagy hírlevélre történő feliratkozása is 10 000 Ft értékű pontot jelent Önnek!

- Ha Ön regisztrált felhasználónk, vagy feliratkozott hírlevelünkre, virtuális kártyáján azonnal jóváírunk 10 000 pontot!
- Ha Ön foglal az ÚtiSúgó.hu rendszerén keresztül, foglalásának pontértéke tovább növeli egyenlegét.

A pontok beválátásának lehetőségeit figyelemmel kísérheti a „Pontbeváltás“ menüpont alatt, illetve pirossal feltüntetjük minden konkrét ajánlatunk áránál ennek mértékét.

Ha Ön még nem rendelkezik kártyával

Regisztráljon a „Regisztráció“ menüpontban, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre! Szükséges adatainak megadása után megadott címére e-mailt küldünk a regisztráció tényéről, melyben megadjuk virtuális kártyájának számát, négyjegyű jelszavát, és egyenlegét, mely friss regisztrációja után azonnal 10 000 pontot mutat. Ezt az e-mailt kártyaszáma és jelszava miatt őrizze meg, hogy bármikor visszakereshető legyen.

A levél két linket is tartalmaz, az egyikkel további információkra tehet szert újdonsült virtuális kártyájának használatával kapcsolatban, a másikra kattintva közvetlenül léphet be az utisugo.hu oldalra.

A „Pontgyűjtés“ menüponton belül a Pontösszesítő és egyenleg felirat alatt találja az Ön egyenlegét, és azokat az eseményeket, amik után Önnek pontot írtunk jóvá. Ezeket az információkat az oldal fejléce alatti kártyaformájú mezőben kiemelten is megtalálja. Klub rovatunkban olyan ajánlatok közül válogathat, ahol beszámítjuk pontjait.

Ön mindenképp rendelkezik virtuális kártyával:

ha korábban regisztrált, foglalt, vagy feliratkozott hírlevelünkre. Az eseményhez kapcsolódó e-mailcíméről bejelentkezve, a főoldalon a „Pontgyűjtő kártya“ ikonra kattinva, a „Pontgyűjtés“ menün belül - kártyaszámának és az ahhoz tartozó jelszavának megadásával - tájékozódhat egyenlegéről. Pontjainak és gyűjtési/beváltási eseményeinek összesítéséről megadott e-mail címére minden hónapban egyenlegközlőt is küldünk.

Elfelejtett kártyaszám vagy jelszó

Elfelejtett kártyaszám és jelszó esetén várja meg következő egyenlegközlő levelünket, mely tartalmazza a kártyaszámot. Az ebben a levélben található linkre kattintva azonnal meg is tekintheti egyenlegét. Elfelejtett jelszó esetén kérhet újat, hagyja üresen a jelszó mezőt, és kattintson az alatta lévő szövegre.

Ha Ön már rendelkezik plasztik kártyával

A lejárati dátummal ellátott, korábban kiküldött műanyag kártyákat felváltotta a virtuális kártyarendszer. Ha Ön aktívan használta plasztik kártyáját, annak száma a továbbiakban megegyezik virtuális kártyájának számával. Az azon lévő pontjai virtuális kártyáján továbbélnek, a pontszerzéstől számított 365 napon belül.

PONTJÓVÁÍRÁS MENETE

Miután rákattintott az érdeklődés / foglalás gombra a szálláshely adatlapján, írja be az ajánlatkérés / foglalás elküldéséhez szükséges adatokat a megnyíló ablakba. Amennyiben már rendelkezik klubkártyával illetve elektronikus kártyaszámmal, adja meg kártyaszámát és/vagy e-mail címét. Ezen azonosítók alapján a rendszer hozzárendeli pontjait klubkártyájához.

Amennyiben nem rendelkezik még klubkártyával illetve elektronikus kártyaszámmal, hagyja üresen a kártyaszám, e-mail cím mezőket a Klubkártya pontszerzés bekezdés alatt, és a rendszer automatikusan létrehoz Önnek egy kártyaszámot, amelyet e-mailben is elküldünk.

Miután az Ön által lefoglalt szálláshely visszaigazolta az ÚtiSúgó.hu számára az Ön illetve a vendég(ek) jelenlétét, az ÚtiSúgó.hu az ott-tartózkodást követő hónap 20-ig jóváírja a kártyatulajdonos levásárolható pontjait a kártyáján.

Példa: ha a felhasználó március 15-re foglalt szállás az ÚtiSúgó.hu rendszerén keresztül, az így szerzett pontjait április 20-ig írjuk jóvá.

PONTBEVÁLTÁS menete

1 pont = 1 Ft

Összegyűjtött pontjaival fizetheti számos szálláshely szobaárát, csomagjait és szolgáltatásait részben, vagy egészben, ha a Klubkártya pontszerzés résznél beírja e-mail címét vagy kártyaszámát a megfelelő mezőbe.

Például egy 50 000 forint értékű csomag esetében, 10 százalék pontjóváírási lehetőség mellett, a klubtag ajánlatkérésére illetve a foglalás visszaigazolására érkező e-mail már a 10 százalékkal csökkentett árú, vagyis 45 000 forint értékű ajánlatot tartalmaz, amelyet a szálláshely lefoglalása után a helyszínen kell kifizetni.

Ön pontot vált be és pontot szerez egyidőben, hiszen ez a kedvezményes foglalás Önnek 4500 pontjóváírást eredményez, melyet a szállás elfoglalása után, a következő foglalásánál beválthat.

A pontok készpénzre nem válthatók, a jóváírástól számított 1 éven belül használhatók fel. A jóváírt pontok kizárólag az ÚtiSúgó.hu foglalási rendszerén keresztül költhetők el szálláshely foglalás során.

A foglalás során csak egy klubkártya pontjai használhatók fel, különböző kártyán gyűjtött pontok nem vonhatók össze illetve nem vezethetők össze fizetéskor.

Minden pont a jóváírásától számított 365 napig váltható be, ezt követően egyenlegéből levonjuk. A pontok levonása időrendi sorrendben történik, a legkorábban szerzett kerül először levonásra.

Kártya érvényessége

Virtuális kártyájának nincs lejárati dátuma, csak az azon szereplő pontoknak. Emiatt nem szükséges érvényesíttetni. Ha Ön korábbi, lejárati dátummal ellátott plasztik kártyával rendelkezik, akkor sincs szükség érvényesítésre, hiszen azonos számon tartjuk nyilván korlátlan idejű, virtuális kártyáját.

Pontok beválthatóságának ideje

Minden pont a jóváírásától számított 365 napon belül használható fel. Ezt követően az aktuális egyenlegből levonjuk. A pontok beváltása időrendi sorrendben történik, a legkorábban szerzett kerül először levonásra.

Milyen ajánlatokra válthatók be a pontok?

Csak a pontbeváltási akcióban résztvevő ajánlatok esetében, illetve a feltüntetett mértékben lehet beváltani a pontokat. Ezekről részletesen a Klub rovatban tájékozódhat. A pontok külföldi utazásra nem válthatók be.

Korábbi foglalás nélkül is felhasználható-e az egyenlegközlőben szereplő pontérték

Ha Ön még nem foglalt az ÚtiSúgó.hu rendszerén keresztül, de regisztrált korábban, vagy feliratkozott hírlevelünkre, aktivitását 10 000 ponttal jutalmaztuk. Ezt a jóváírástól számított 365 napon belül Ön felhasználhatja a Klub rovatban található ajánlatok megvásárlása esetén, illetve növelheti egyenlegét későbbi foglalásainak pontértékével.

Elveszett kártya pótlása

Elveszett plasztikkártyáját nem szükséges pótolni, mivel annak egyenlege és minden szolgáltatása virtuális kártyáján tovább él. Ha virtuális kártyájának száma és jelszava veszett el, várja meg egyenlegközlő levelünket, mely tartalmazza kártyaszámát. Amennyiben nem kap ilyet, az azt jelenti, hogy Ön már más e-mailcímen használja az ÚtiSúgó.hu oldalt, melyhez más virtuális kártya tartozik.

A különböző e-mail címekhez és felhasználókhoz rendelt kártyák egyenlege nem vonható össze.