Szállás árak Hotel Atlantis**** superior

Hotel Atlantis**** superior

Címlap » Hajdúszoboszló » Hajdúszoboszlói szállások » Hotel Atlantis**** superior » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Kedvezményes ajánlatok

Akciós hétköznapok
-7%
Wellness napok az Atlantisban félpanzióval - hétköznap 2 éjszaka, félpanzióval 2023-08-01 - 2024-12-20 között - Személyenként egy üdvözlő ital és egy My Hsin Ni kozmetikai arcmaszk
25 947 Ft /fő/éj-től
Akciós üdülés
-7%
Wellness napok az Atlantisban félpanzióval - üdülés 2 éjszaka, félpanzióval 2023-08-01 - 2024-12-20 között - Személyenként egy üdvözlő ital és egy My Hsin Ni kozmetikai arcmaszk
25 947 Ft /fő/éj-től
Nyugdíjas
-7%
Wellness napok az Atlantisban félpanzióval - senior 2 éjszaka, félpanzióval 2023-08-01 - 2024-12-20 között - Személyenként egy üdvözlő ital és egy My Hsin Ni kozmetikai arcmaszk
25 947 Ft /fő/éj-től
helyszín
  • Gyógyfürdő mellett
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Őrzött parkoló, Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Nyelvismeret, Svédasztalos reggeli, Gyermekjátszótér, Business-center, 24 órás portai szolgálat, Étterem, Drink-bár, Tárgyaló terem
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Rádió, Internet csatlakozás, Hajszárító, Nemdohányzó szoba
  • Szépség szolgáltatások
    Szolárium, Szauna, Masszázs, Hidromasszázs, pezsgőfürdő
  • Sport szolgáltatások
    Hideg vizű fedett medence, Meleg vizű fedett medence, Hideg vizű szabadtéri medence, Meleg vizű szabadtéri medence
  • Gyógyszolgáltatások
    Gyógykezelés, Gyógyfürdő, termálfürdő
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások (gőzkabin, jégbarlang, sóbarlang)

Hotel Atlantis**** superior

A Hotel Atlantis****superior Medical, Wellness & Conference, Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos szállodája. A gyógyfürdő közvetlen közelségében épült. A létesítmény stílusa, modern. Formabontó kialakítása és eleganciája egy új látványt, egy új színfoltot képvisel.

Stílus és elegancia

A teraszokról a kilátás lenyűgöző. Szemben az Aqua Palace épülete, valamint a csónakázó tó szelíd látványa tárul a vendég szeme elé. A szálloda 8.000m2-es alapterületén 7 szint található. A teljes épület klimatizált, minden szobában egyedileg szabályozható a hűtés és a fűtés. Vezetékes és WIFI internetezési lehetőség minden ponton elérhető.

A Hotel Atlantis**** superior három fő profiljából következően akár mentális, akár pihenési, akár üzleti vagy tudásgyarapítási célból tölti itt idejét a vendég, szakképzett személyzet és a minőségi szolgáltatások széles köre biztosítja teljes kikapcsolódását, a felejthetetlen élményt.

A pihenést 97 szoba szolgálja. Ezek közül 13 apartman, 2 mozgássérült, 2 hypo-allergén és 3 saját jacuzzival és infraszaunával felszerelt lakosztály található. Mindegyik szobához saját erkély tartozik.

Harmónia a léleknek és a testnek

A szálloda közel 900 m2-es wellness részlegén mindenki megtalálja a számára kívánatos pihenést. Felülről természetes fénnyel megvilágított medencetér különleges hangulatot kapott, ahol úszó, gyógyvizes, gyermek és egy fény és élményelemekkel ellátott vízfelületek segítik a gyógyulást, az ellazulást. A medencetérből egy lépcsőn át kijuthatunk a kültéri medencéhez, amely körül a természetes napfürdőzéshez pihenő ágyak állnak rendelkezésre.

A szálloda szauna világában megtalálhatók a finn szauna, infraszauna, bioszauna, kabinjai között a gőzkabin, jégbarlang, sóbarlang. Ezen felül masszázsszobák és hangulatos pihenőtér áll a vendégek rendelkezésére. A wellness órákat különféle szauna szeánszok és masszázsok, valamint aquafitness programok teszik teljessé és harmonikussá.

A gyógyászati részlegen a reumatológiai betegségek sokaságát speciális kezelésekkel orvosolják.

Az igényes szolgáltatást a kardiógépekkel felszerelt 35 m2-es fitness terem egészíti ki. A wellness bárban különféle frissítő italokból, turmixokból, kávé- és tea specialitásokból nagy választék áll rendelkezésre.

Konferencia

A Hotel Atlantis**** superior Medical, Wellness & Conference tervezése és kialakítása során a konferenciaszolgáltatásra is kiemelt hangsúlyt helyezett.

Lehetőség nyílik nagyobb rendezvények, kisebb tréningek, boardmeetingek vagy akár szűkebb körű üzleti tárgyalások lebonyolítására is. Mindegyik konferencia terme a XXI. század legkorszerűbb technikai eszközeivel felszerelt. A konferencia szolgáltatások körét a 24 órás business center valamint az audio és videokonferencia felszerelései teszik teljessé.

Gasztronómia

Étterme a'la carte különlegességekkel és svédasztalos kínálattal várja a vendégeket. Az étlapon megtalálhatóak a helyi, az ország ezen vidékére jellemző specialitások, a nemzetközi és az atlantiszi konyhaművészet remekei.

Élő zenei műsoraival, a 230 fő vendéglátására alkalmas látványkonyhás terasz, a nyári esték meghatározó helyszíne.

A szálloda bárjában különleges kávé és tea specialitásokból, több mint 20-féle koktélból, különböző cukrászsüteményekből és fagylaltból válogathatnak a vendégek.

Egyéb szolgáltatások

A szolgáltatások körét bővíti a szálloda családbarát jellege és a gyerekjátszó is. Térítés ellenében gyermekfelügyelet és gyermekprogramok szervezését szakemberek biztosítják.

Számtalan egyéb szolgáltatás segíti a felhőtlen kikapcsolódást és pihenést. Többek között: szobaszerviz, piperemosoda autóbérlés, ébresztőszolgáltatás, rendezvény és programszervezés, szépségápolási szolgáltatások: fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr, 24 órás portaszolgálat, belépőjegy vásárlási lehetőség az Aqua Palace Élményfürdőbe.

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Városlátogatás, Gyógyturizmus, Kutyabarát
  • TELEPÜLÉS
    Hajdúszoboszló
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ****
  • CÍM
    4200 Hajdúszoboszló, Damjanich u. 10.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: |
Település ismertető
  • Hajdúszoboszló

    Hajdúszoboszló az Alföld északi részén, Budapesttől 200 km-re található. Szoboszló környékén három jellegz...